2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemini başarıyla tamamladık.

22.01.2021 189

Bu yıl çok farklı tecrübeler yaşadık, yeni yeni deneyimler edindik. bunların hepsi sağlığımızı korumak için yapılmış tedbirlerdi. Çok şükür sağlıklı bir şekilde dönemi tamamladık.

Bugün de bir ilk olarak dijital ortamda karnelerinizi ve daha gayretli olan arkadaşlar da başarı belgelerini aldı.

Bıyıklı Şehit Abdurrahim Çakır ortaokulu idaresi olarak; hepinizi gönülden tebrik ederiz.

İçimizdeki en büyük burukluk bugün yüzyüze olamadık, olsun sağlığımızı ön planda tutmalıyız.

Üç hafta sonra gene birlikte olacağız inşallah.

Tatil süresince dinlenelim eğlenelim ama lütfen konu tekrarı, test çözümleri yaparak kitap okuyarak, resim yaparak, çeşitli eğitici etkinlikler yaparak değerlendirelim, eksiklikleri tamamlayalım.

Bu zor süreçte okula açıldığındsn bu yana bizlere destek veren tüm velilerimize ve tüm zorluklara rağmen caba harcayan ve çok çalışan öğrencilerimize teşekkür ediriz.

Tüm Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve değerli velilerimize sağlıklı keyifli bir tatil geçirmenizi dileriz.